Sonos One – smarthøjttaleren til musikstreaming

Sonos One leverer overraskende fyldig lyd og er klar til nem stemmestyring af musik og andet, når stemmestyringen bliver tilgængelig i fremtiden. Brug stemmen til at afspille sange,
mens du laver mad. Eller bed om at skrue op for 

lydstyrken, mens du er i bad. Du kan endda bede om din fortrukne vuggevise, når du lægger barnet i seng.

Dens sorte eller helt hvide farve, glatte matte finish og robuste metalgitter passer ind i ethvert rum. Med et enkelt tryk får du touch-betjeningen til at sætte musikken på pause, springe en sang over eller skrue op, når du ikke har din telefon på dig. Og du kan oprette trådløs forbindelse mellem Sonos One og andre Sonos højttalere i huset. Fyld forskellige tum med forskellige sange, eller grupper dem for at få øjeblikkelig lyd overalt.

Med en moderne smarthøjttaler kan du afspille musik, høre nyheder og trafikmeldinger i realtid, styre dine smartenheder og nyde alle andre tilgængelige muligheder, alene ved at bruge din Sonos One. Og alle i hjemmet kan styre musikken. Da Sonos konstant bliver opdateret med nye funktioner og tjenester, vil dine musik- og stemmemuligheder kun blive bedre med tiden.

 

  • Få overraskende fyldig lyd i hele rummet fra en smarthøjttaler med moderne stemmestyring.
  • Stemmestyring til Sonos understøttes endnu ikke i dit land. Disse funktioner vil blive tilgængelige, når Sonos og en stemmetjeneste lanceres sammen i din region.
  • En helt sort eller helt hvid farve, en mat finish og et holdbart metalgitter giver et udseende, der passer ind i ethvert hjem.
  • Opret trådløs forbindelse til andre højttalere i dit Sonos Home Sound System for at afspille musik i alle rum.
  • Simpel touch-betjening . Perfekt, når du ikke har din telefon på dig.
  • Fugtresistent. Perfekt til badeværelset eller baghaven.
  • Forbind to Sonos One-enheder for at lave et stereopar. Eller tilføj dem som baghøjttalere for at få surroundsound til Sonos-hjemmebiografen.
  • Start og styr din musik med stemmen. Og spørg om alle andre nyttige ting som f.eks. nyheder, vejret, trafik m.m.

 

Se Sonos One her