Cash Back med Bose

Cash Back med Bose

Opgrader din sommer med suveræn lyd fra Bose, for nu kan du købe et udvalg af Bose-produkter, og få et beløb tilbage. Kampagnen varer til og med den 15. juli 2014, så du skal være hurtig, hvis du skal nå at få penge tilbage, når du køber. Dertil kan vi også tilbyde rente- og gebyrfri finansiering, og det vil sige, at du kan købe et af de viste Bose-produkter renete- og gebyrfrit uden udbetaling og stadig få din rabat. Nedenfor finder du de forskellige produkter, som er indbefattet af dette tilbud.

Lifestyle serie II

LifeStyle er et lyd-system fra Bose, som inkluderer en konsolenhed, der er til tilslutning af eksterne kilder såsom Bluray, DVD og meget mere. Det er rigtig let at tilføje streaming af musik via WiFi med en SoundTouch-adapter, hvilket er et ekstraudstyr, som du kan tilkøbe. Den giver direkte adgang til internetradio og dit eget musikbibliotek. Du kan få LifeStyle-systemet enten med 5, 2 eller 1 højttaler. På den måde kan du få det lyd-system som passer bedst til dine behov og ønsker. Nedenfor ser du de forskellige Lifestyle-systemer, som er inkluderet i denne tilbudskampagne.
 

Cinemate

Cinemate er også et lyd-system som er yderst velegnet som hjemmebiograf. Det vil sige, at når du køber et Bose Cinemate system får du et fantastisk højttalersystem til din hjemmebiograf, som du ikke vil blive skuffet over. Nedenfor ser du de Cinemate-produkter, som indgår i dette tilbud. Læs mere om produkterne der.
 

Acoustimass

Ønsker du dig et stereo-højttalersystem, så skal du have Boses Acoustimass. Det er perfekt som hjemmebio, hvor du kan nyde en rummelig lyd-præstation med et 5-højttalersystem. Det er perfekt til, når du skal nyde en god action-film eller andet godt TV. NEdenfor ser du de Acoustimass-produkter fra Bose, som er en del af dette tilbud.
 

Bose Solo TV

Du får en helt anden tv-oplevelse med Bose Solo lydsystem til TV. Lyden er jævn og fylder hele rummet, imens du får fantastiske effekter, musik og dialog. Systemet består af én højttaler, som passer perfekt ind under dit fladskærms-tv. Opsætningen er også utrolig enkel, for den skal blot tilsluttes dit TV og med ét stik i væggen.
 

Hvordan gør jeg?

Nedenfor ser du en guide for, hvordan du på simpel vis får dine penge tilbage i forbindelse med dette kampagne.tilbud. 
 
1. Når du har købet et af Bose-produkterne, som vist nedenfor, registrerer du produktet på www.registration.bose.eu senest 60 dage efter købsdatoen
3. Du modtager en mail senest 7 dage efter registrering med unikt link til kampagnespecifik registreringsside www.bosepromotions.eu
4. Du skal uploade kopi af kvittering for købet og bankoplysninger senest 30 dage efter modtagelsen af e-mailen
5. Bekræftelse sendes til dig og beløbet overføres inden 14 dage
6. Hvis et af ovennævnte trin mod forventning ikke sker – kontakt info_dk@bose.com
 
 
Bose acoustimass 10 højttaler - hvid

Bose® Acoustimass® 10 højttalersystem til hjemmebio – vores mest populære højttalersystem med surround sound.

Giver dine film og musik 5.1-kanals lyd. Slut det til modtageren i din hjemmebiograf, og nyd Boses kvalitetslyd.

10.995,00 kr.
Bose acoustimass 10 højttaler - sort

Bose® Acoustimass® 10 højttalersystem til hjemmebio – vores mest populære højttalersystem med surround sound.

Giver dine film og musik 5.1-kanals lyd. Slut det til modtageren i din hjemmebiograf, og nyd Boses kvalitetslyd.

10.995,00 kr.