Samsung - Back To School

Samsung - Back To School

Udvisk grænserne mellem film og virkelighed med et Samsung-TV – det sidste nye inden for lyd og billede i et moderne design. Nyd fyldigere farver og dynamisk lyd, som skaber en storslået TV-oplevelse, når og hvor du ønsker det. Med det nye og lynhurtige Smart-TV kan du opleve TV som aldrig før.

Miniprojektoren The Freestyle – Tag underholdningen med dig overalt, eller skab biografstemningen derhjemme, og stream dine yndlingsserier på loftet i dit soveværelse. (Værdica. 7 499 DKK).

Den ledningsfri støvsuger Bespoke Jet AI – Vores kraftigste sugestyrke til dato. Stilren ledningsfri støvsuger i farven Satin Black med forbedret Clean Station og teknologi baseret på kunstig intelligens, som hjælper dig med at gøre smartere rent i længere tid ad gangen. (Værdi ca. 9 990 DKK).

Galaxy Tab S9 Wi-Fi – en stilren, fleksibel og alsidig tablet, der er perfekt til arbejde, kreativitet og underholdning (værdi ca. 7 499 DKK).

TV'et The Frame i 43" – Udsmyk dine vægge med kunst. Pift stuen op med et smukt, stilrent TV, der afspejler din personlige stil og glider harmonisk ind i indretningen. (Værdi ca. 8 999 DKK).

 

 

 

Sådan får du dit produkt

1. Køb en af de udvalgte modeller af Samsung-TV'er hos en udvalgt forhandler i Norden i perioden fra 7. august til 15. oktober 2023 i butik eller online.

2. Skriv en anmeldelse af den model, du har købt, på Samsung.com/dk.

3. Registrer dit køb på samsung.com/dk/offer/b2s-tv-2023, og vælg dit tillægsprodukt senest den 7. november 2023.

4. Når din registrering er blevet godkendt, sender vi det produkt, du har valgt, til dig ca. 40 dage efter registrering.

5. Kun privatpersoner kan deltage i kampagnen, og hver husstand kan kun deltage 1 gang. Hvis det tillægsprodukt, du har valgt, bliver udsolgt i kampagneperioden, forbeholder Samsung sig retten til i stedet at tilbyde et lignende produkt med en tilsvarende værdi. De fuldstændige vilkår kan ses på samsung.com/dk/offer/b2s-tv-2023.

Sider