Nye hovedtelefoner fra Bose

Nye hovedtelefoner fra Bose

Nu er de nye SoundTrue around-ear og on-ear hovedtelefoner samt Freestyle in-ear høretelefoner kommet. Designet er helt nyt, og der er valgt smarte farverige farver til at understrege designet. De er altså designet til dig, således du får et par smarte hovedtelefoner, som holder i lang tid og afspiller dyb og klar lyd. Så vælg et par, som passer til dit hoved og din stil.

SoundTrue hovedtelefonerne

DIsse hovedtelefoner kan du få som en around-ear eller on-ear model. Fælles for modellerne er, at de leverer en fyldig og naturlig lyd, så du får det bedste ud af din musik. Både hovedbøjlen og puderne er polstret med memoryfoam, således de er behagelige at have på, og du let kan bære dem i timevis uden gener. Around-ear modellem har en ørekop rundt om øret, der nænsomt følger dit øres konturer, hvor on-ear modellem har en blød pude i memoryfoam, som tilpasser sig dit øres form.

Bose er kendt for deres gode kvalitet, og disse SoundTrue hovedtelefoner er ikke en undtagelse. De er designet og udviklet til at være holdbare og robuste, og sammenmed hovedtelefonerne får du en bæretaske, som passer godt på hovedtelefonerne, samt viser dit valg af design.

Bose hovedtelefonerne er specielt designet til en iPhone og andre Apple-enheder, hvilket ses på den integrerede inline fjernbetjening, der er placeret bag på mikrofonen. Her kan du justere lydstyrken, afspille, pause og spole frem og tilbage med mere - alt sammen med et enkelt tryk og helt uden at skulle bruge mobilen.

 

 

SoundTrue hovedtelefonerne kort fortalt:

  • Lette og behagelige at have på
  • Fyldig, naturlig lyd
  • Nemme at klappe sammen og opbevare
  • Inline mikrofon/ remote til musik og opkald
  • Taske der matcher designet medfølger

 

Freestyle hovedtelefonerne

Freestyle in-ear hovedtelefonerne er til dig, som gerne vil at små praktiske høretelefoner, men stadig med den gode lyd. Disse hovedtelefoner er udviklet til at præstere og leverer imponerende lydkvalitet. Kvaliteten ses også i ders holdbarhed, for disse hovedtelefoner kan holde til sved og fugtigt vejr. Både kabler og stik er nemlig forstærkede netop med disse udforinger in mente.

Pasformen for Freestyle er også god og behagelig, som det gælder for SoundTrue hovedtelefonerne. StayHear ørepropperne tilpasser sig dine øres form, således de bliver siddende komfortabelt og sikkert hele tiden. Ørepropperne fåes i 3 forskellige størrelser, så du er sikker på at få en størrelse, der passer dig.

Med Freestyle hovedtelefonerne får du også en inline mikrofon og fjernbetjening, således du nemt og hurtigt kan skifte mellem musik og opkald og meget mere. Dertil får du gså en specialdesignet bæretaske, således du sikkert kan tage hovedtelefonerne med dig overalt.

Freestyle hovedtelefonerne kort fortalt:

  • StayHear™ ørepropper sikrer stabilitet og komfort
  • Fyldig, naturlig lyd
  • Ekstra robuste så de holder til aktivitet
  • Inline mikrofon/ remote til musik og opkald
  • Taske der matcher designet medfølger

Du finder alle SoundTrue og Freestyle hovedtelefonerne nedenfor. Du er velkommen til at skrive på kundeservice@lbs.dk eller ringe på 98 43 99 88 og få vejledning til, hvilke hovedtelefoner du skal vælge.