FINANSIERING ONLINE HOS LYD OG BILLEDE SPECIALISTEN

FINANSIERING ONLINE HOS LYD OG BILLEDE SPECIALISTEN

Hos Lyd og Billede Specialisten tilbyder vi attraktive finansieringsformer, der gør det muligt for dig at realisere dine lyd- og billeddrømme – her og nu. Læs mere om vilkårene for finansiering på vores online webshop nedenfor gældende pr. 1. februar 2014.
 
Når det handler om finansiering, har vi gjort det så simpelt som muligt: Vi kan tilbyde flere forskellige slags lån på udvalgte produkter, deriblandt et rente- og gebyrfrit lån. 
 
 
Bestem selv, hvor meget du vil betale tilbage om måneden
Du kan finansiere køb op til kr. 500.000 med tilbagebetaling helt op til 60 måneder. Det betyder i praksis, at du selv bestemmer din månedlige tilbagebetaling, og vi forventer hverken, at du stiller sikkerhed i form af fast ejendom, bil eller båd. Kort sagt ønsker vi at gøre det så hurtigt, sikkert og enkelt for dig som muligt.
 
Så bliver det ikke nemmere
Det er meget nemt at ansøge om lån hos Lyd og Billede Specialisten. Tag en snak med en af vore uddannede sælgere, og vores finansieringsafdeling vil i løbet af nogle minutter give svar. På flere af vores produkter kan du også se en knap ved siden af "Køb kontant", som gør det muligt at købe produktet med finansiering. Over knappen kan du se et eksempel på den månedlige ydelse. Tryk på knappen, udfyld navn og telefonnummer, og vi kontakter dig. Så bliver det ikke nemmere. 

Vi samarbejder med Sparexpress, Lån Let og LBS. Her undersøger vi dine muligheder for at opnå de bedste betingelser med 0% i rente, 0,- kr i gebyr, ÅOP på 0%, udbetaling 0,- og med hurtig gratis levering i hele Danmark og du får hurtigt svar fra første ledige medarbejder.

Få hurtigt svar på hvad du kan låne her:

Rentefri finansiering

Fakta
Låneramme: 2.000 - 500.000 kr.
Løbetid: Fra 3 - 60 mdr.
Årlig rente: 0%
Gebyr for indfrielse: 0 kr.
ÅOP: 0 %

Eksempel på finansiering
Beløb:  36.000 kr.
Varighed: 36 mdr. (3 år)
Nominel fast årlig rente: 0 %
ÅOP: 0 %
Månedlig ydelse: 1.000 kr.
Samlet beløb, der skal betales tilbage: 36.000 kr.
Samlede kreditomkostninger: 0 kr.

Andre finansieringsmuligheder
Nogle af finansieringsmulighederne på www.lbs.dk er finansieret med Favoritkonto. Betalingen deles over en længere periode, og på den måde bestemmer du selv din månedlige ydelse.
Nedenfor finder du et eksempel over en Favoritkonto-finansiering. 

Varighed: 72 mdr. (6 år)
Samlet kreditbeløb: 30.000 kr.
Månedsgebyr: 25 kr.
Særlige vilkår: Ingen
Månedlig ydelse: 641 kr.
Fast årlig debitorrente: 12,68 %
ÅOP: 16,5 %
Samlet beløb, der skal betales tilbage: 46.140 kr.
Samlede kreditomkostninger: 16.140 kr.
Der forudsættes betaling via BetalingsService
 
Rammerne for dine finansieringsmuligheder
Nedenfor kan du se de samlede regler og vilkår for vores finansiering. Det vil sige, at det er her, du finder de kolde facts, mulighederne og rammerne for vores finansiering samlet set.
 
Låneramme: 3.000 — 500.000 kr.
Løbetid: op til 60 mdr.
Årlig rente: 0 — 36 % 
 
Finansieringen sker i samarbejde med SPAREXPRESS, Lån Let og LBS.