Fladskærmsweekend 2014 - Gode rabatter, mød leverandørerne, se nyhederne

TRE SPECIALBUTIKKER INVITERER TIL FLADSKÆRMSWEEKEND

Kom og køb fladskærmen du altid har drømt om fredag den 3. oktober til og med søndag den 5. oktober. Når de tre specialbutikker, Lyd og Billede Specialisten, Loewe Gallery Frederikshavn og Bang & Olufsen Frederikshavn, inviterer til fladskærmsweekend, finder du nemlig en række gode tilbud, hvor du samtidig kan opleve alle de fantastiske nyheder fra eksempelvis Samsung, Philips, Loewe, Thomson og Bose. I anledningen af fladskærmsweekenden har vi valgt at forlænge åbningstiderne, så du har ekstra god tid til at udforske de mange nyheder og gode tilbud.

MØD LEVERANDØRERNE

For at du kan få ekstra meget ud af dit besøg hos os, har vi inviteret flere af vores leverandører – heriblandt specialister fra Bose, Samsung og Thomson. De vil vise dig de seneste nyheder og dele ud af deres store og specialiserede viden. Så har du spørgsmål, så kom ind og hør mere! Nedenfor kan du se, hvornår de forskellige repræsentanter fra Samsung, Loewe, Bose, Philips og Thomson kommer i løbet af Fladskærmsweekenden. Dertil er vores egne specialister også til rådighed hele fladskærmsweekenden.

 

PROGRAM FOR FLADSKÆRMSWEEKENDEN

Fredag d. 3/10:

  • Denne dag møder du repræsentant fra Samsung, som fortæller om de nye imponerende kurvede Ultra High Definition fladskærme såvel som om Samsungs nye Multiroom lydsystem. Kom og få en demonstration – det bliver helt vildt!
  • Derudover kommer en repræsentant fra Loewe, og viser de nyeste og mest stilrene fladskærme. Han vil bland andet fortælle om Mobile recording, Multi recording, Smart tv2move og Internetradio artist search.
  • Hvis du er interesseret i god lyd, så tal med Bose's repræsentant, som gerne fortæller om de nye hovedtelefoner, streaming-produkter og andre lydprodukter fra Bose.

Lørdag d. 4/10:

  • Hvis du kigger forbi til Fladskærmsweekenden lørdag kan du bliver opdateret om alle Philips' nyheder af en repræsentant derfra.
  • Du kan også blive præsenteret alle de store nyheder fra Thomson af deres repræsentant. Her kan du også få et fantastisk tilbud på den helt nye 65” Thomson fladskærm. Hele Fladskærmsweekenden kan du få den til kun 17.999,-, så du sparer hele kr. 4.000!

Søndag d. 5/10:

  • Denne dag får vi besøg af repræsentanten fra BeoPlay. Kom og lyt til den nye fantastiske BeoPlay S8. Der er desuden tilbud på BeoPlay A8 til kr. 5.995.

 

FANTASTISKE TILBUD

Dertil kan vi tilbyde dig en masse dejlige rabatter. Fordi vi er så glade for lækre fladskærme og andre lyd- og billedprodukter, giver vi op til 50 % i rabat til fladskærmsweekenden. Derudover har vi også fantastiske tilbud på Bose demoprodukter, så kom ind i butikken fredag, lørdag og søndag og realiser drømmen og køb fladskærmen, højttalerne og anlægget du altid har drømt om!