Loewe med nyt stærkt produktprogram

Loewe med nyt stærkt produktprogram

Oplev alle de nye Loewe TV-modeller, og lydprodukter, fra det tyske TV/AV-mærke med det stærkeste produktprogram til dato.

Loewe bygges op på ny, baseret på en opfrisket produktportefølje af OLED-TV fra 48" til 77", soundbarer med Atmos samt sub-brandet 'We. By Loewe".

Det originale Loewe-selskab blev stiftet i 1923 i Tyskland, hvor selskabet fortsat har hovedkontor og i et vist omfang også produktion.

Det klassiske Loewe
Under det klassiske Loewe-brand lanceres nye OLED-TV kaldet "Bild i", som kommer i 48, 55, 65 og 77-tommer. Nogle af nyhederne i "Bild i" bliver den såkaldt Lux-software, understøttelse af Dolby Atmos og en redesignet fjernbetjening.

Nye "Bild v" og "Bild s" OLED TV lanceres i 55, 65 og 77-tommer. Det bliver Loewe's premium-modeller, som kommer med LoeweOS 6.4 - en vidreudbikling af den platform, som blev brugt tidligere.

Disse modeller har blandt andet integreret harddisk til optagelse samt flere tunere. Det gør, at du kan optage to programmer samtidig og endda se et helt trejde imens. Optagelser kan også styres via App på din telefon, så du kan sætte TV'et til at optage, selvom du ikke er hjemme. 

Specielt ved topmodellen Bild s 77" er, at skærmen løfter sig, når TV'et tændes, hvorefter en 120W soundbar kommer frem under skærmen.

Af nye lydprodukter præcenteres Loewe Klangbar5. Det er en 5.1.2-kanals soundbar med Dolby Atmos og 800W output. Soundbaren vil have indbygget Apple AirPlay 2 og Google Chromecast. Dertil kan kobles en ny Loewe subwoofer, som lanceres ved siden af.

Endelig vil Loewe også tilbyde flere typer stande og fleksible løsninger til montering.

WE. by Loewe
Det nye WE. by Loewe brand henvender sig til det yngre publikum, der ønsker europæisk designede produkter og den kvalitet, der følger med i Loewe's lyd- og TV-teknologi.

Under det nye brand lanceres blandt andet et Ultra-High Definition TV. Det kommer i størrelser fra 32" til 65" med integreret kraftfuld soundbar, med Dolby Atmos, og forudinstallerede apps fra de førende streamingudbydere som blandt andet Netflix, YouTube og Amazon Prime.

Under samme We-brand vil man udvide med soundbarer og højttalere til musik. Heriblandt smarte Bluetooth-højttalere i en række forskellige farver til brug derhjemme eller på farten.

Sider