Loewe SoundPort Compact

Loewe SoundPort Compact

Loewe SoundPort Compact er en nye dockinghøjttaler, som er udviklet til at kunne afspille musik fra mange forskellige kilder: iDevices, Android smartphones, tablets, bærbare computere, PC'ere og MP3-afspillere. Loewe SoundPort Compact inkluderer en Apple Lightning connector. For at sikre en høj lydkvalitet i forbindelse med Bluetooth benytter Loewe SoundPort Compact apt-X codec. Det er en integreret mikrofon, som forvandler dockingstationen til et komplet håndfrit system, hvilket eksempelvis er ideelt til konference-opkald.

 

Stor lyd og lille størrelse

Al denne avancerede teknologi er samlet i et lille kabinet af aluminium. En lækker detalje er den glidende bevægelse, når SoundPort Compact åbner sin docking tray og afslører en integreret Apple Lightning connector, således du kan docke alverdens forskellige digitale enheder. Efterbrug lukkes låget atter i, og bliver et med kabinettet.

På trods af det kompakte design, så afspiller SoundPort Compact stadig fyldig lyd takket være to højt-ydende forstærkere med digitale boostere. Dertil har højttalersystemet en kombination af mellemtone-højttalere og diskanter samt en basenhed, som tilsammen har en samlet output på 80 watt. Bassen skaber en fantastisk dybde i musikken.

 

Trådløs tilslutning

Forbindelse er et centralt element for Loewe SoundPort. NFC-teknologien før det nemt at forbinde mange forskellige digitale enheder til dockingstationen. Du skal blot placere fx din smartphone på det afmærkede punkt på Loewe SoundPort, og så oprettes der en Bluetooth-forbindelse. Derefter er din smartphone klar til at afspille musik fra Loewe SoundPort uden andre konfigurationer eller indstillinger. En PC eller bærbar kan forbindes via USB.