Vi skræddersyr individuelle lyd og billedløsninger til erhvervskunder indenfor en bred vifte af brancher. Uanset om vi leverer til direktionskontoret, receptionen eller kantinen, har vi fokus på kundetilpassede løsninger, der gør en forskel i hverdagen.
Hos Lyd og Billede Specialisten har vi mangeårig erfaring med at skræddersy TV- og audioløsninger til erhvervskunder. Vi leverer kundetilpassede løsninger til en bred vifte af brancher og miljøer – fra kontorlandskaber, receptioner, mødelokaler og direktionsgange til fitnesscentre, idrætshaller, forretninger og hotel- og restaurationsbranchen.

Løsninger skabes gennem tæt dialog
Uanset branche og miljø er udgangspunktet for den optimale løsning en tæt dialog med vores kunder, hvor vi i fællesskab definerer ønsker og behov. Med udgangspunkt i kundens forventninger sammensætter vi en løsning, der er skræddersyet til formålet – både når det gælder design, teknologi og funktionalitet.

Rådgivning om design og teknologi
Vi tilbyder vores kunder kompetent og faglig rådgivning om, hvordan lyd og billeder kan integreres i virksomhedens indretning og diskret indgå som en naturlig del af interiøret. Samtidig har vi indgående kendskab til de teknologiske muligheder og rådgiver om, hvordan lyd og billeder kan bruges proaktivt – og ikke kun som et designelement.

Vi er med gennem hele processen
Uanset projektets størrelse og omfang er vi med hele vejen og følger opgaven helt til dørs. Fra projektering, rådgivning, montering, installation og service står vores team af kompetente medarbejdere klar til at løfte deres del af opgaven og sikre vores kunder kvalitetsløsninger, der holder – både nu og i fremtiden.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram