B&O Play - Headset og andre lyd- og billedeprodukter

B&O PLAY hos Lyd og Billede Specialisten

Designet af produkterne er utrolig strømlignet, elegant og minimalistisk. Det handler dog ikke kun om at skjule teknologi i en flot indpakning, men om hele udviklingsprocessen. Designet indgår i hele processen fra at undersøge de kommende brugers behov til slutprodukt. På den måde tænkes alle elementer af det pågældende produkt ind i designet.

Balanceret lyd

Derfor bliver der heller ikke gået på kompromis med kvaliteten af lyd. De akustiske egenskaber er de bedste inden for klassen. B&O PLAY musikanlæg leverer en meget naturlig og balanceret lyd, således kunstnerens musik bliver gengivet med de følelser, som kunstneren havde tiltænkt.

Det vil sige, at et produkt som BeoPlay A9 er gennemtænkt ned til mindste detalje. Træbenene af bøg, eg eller teak er af meget høj kvalitet, som det også gør sig gældende for de andre anvendte materialer. Designet er utrolig elegant og enkelt, således det passer ind i alle hjem. Du kan nemlig vælge imellem flere flotte farver til samtlige produkter. De retro Form 2 hovedtelefoner kan du eksempelvis vælge i både hvid, rød, sort, gul og orange. Det vil sige, at teknologien ligeledes er tilpasset brugerne og ikke omvendt. Produkterne er meget brugervenlig og særdeles let at benytte. 

Du får derfor et produkt, som er helt og andeles gennemført både i forhold til lyd, design, teknologi og materialer. Det er stand-alone produkter med klare og simple betjeningsmuligheder. De er transportable, lette at betjene og integrere i hverdagen. Dette gælder alle B&O PLAY produkter.

Nem betjening

Produkterne søger at stimulere sanserne og dermed løfte oplevelsen både i fobindelse med det visuelle og emotionelle. Produkter som eksempelvis BeoPlay A8 formår nemlig at skabe en bekvem måde at lytte til musik, der stadig har en enestående lydkvalitet. Stream eksempelvis hurtigt musik direkte fra din smartphone eller tablet - nemmere og smukkere bliver det ikke.

B&O PLAY er en del af det solidt forankede Bang & Olufsen. Disse to brand deler de samme kerneværdier og visioner. Så er du vild med B&O, vil du også elske B&O PLAY. Hos Lyd og Billede Specialisten kan du hurtigt og let bestille alle de lækre varer, og du er også velkommen til at kontakte os eller komme ned i butikken, hvor vi gerne giver råd og vejledning. Find vores kontakoplysninger her.