Flexson

Flexson

Flexson vægbeslag til Sonos ARC

Vægbeslag fra Flexson til Sonos Arc.

Hæng din Sonos Arc op på væggen med dette beslag.

Placerer Arc'en 30 mm foran dit tv, så du fuldt ud kan opleve kraften i Dolby Atmos og fordybe dig i musik og film.

529,00 kr.
Flexson Vægbeslag til Sonos SUB
Flexson Vægbeslag til Sonos SUB

Flexson Vægbeslag til Sonos SUB er et diskret vægbeslag, som giver dig flere muligheder for at placere din Sonos Sub i hjemmet. På den måde kan du få mere gulvplads i hjemmet.

599,00 kr.
FLEXSON SONOS Vægbeslag - PLAY1 / One Sort Single
FLEXSON SONOS Vægbeslag - PLAY1 / One - Sort

Vægbeslag til Sonos PLAY:1 og Sonos One højttalere. Forbedret design og mere fleksibilitet og funktionalitet, så du får perfekt lyd, hvorend du står  rummet. 

299,00 kr.
Flexson sonos vægbeslag play 5
FLEXSON SONOS Vægbeslag - PLAY:5 / FIVE Hvid

Vægbeslag designet til 2. generation af SONOS PLAY:5.

Beslaget holder højttaleren sikkert på plads i liggende tilstand, men kan drejes 30 grader til siderne og 20 grader op og ned.

Det giver derfor muligheden for perfekt lyd uanset hvor du er placeret. 

649,00 kr.
Flexson højtalerstand sonos play 5
FLEXSON Højttalerstand SONOS PLAY:5 / FIVE Sort Single

Flexson gulvstativ til montering af SONOS PLAY:5. Den giver den ideelle lytte højde og designet passer perfekt til dine højere. 

597,00 kr.
Flexson højtalerstand sonos play 3
FLEXSON Højttalerstand SONOS PLAY3 - Hvid Single

Flexson gulvstativ for SONOS PLAY: 3. Placering af dine højttalere i den perfekte lyttehøjde. Designet er i robust metal desgn med en stabil base.

799,00 kr.
Flexson højtalerstand sonos play 1
FLEXSON Højttalerstand SONOS PLAY1 - Sort Single

Flexson gulvstativ til montering af SONOS PLAY:1 højttalere, for placering af dine højttalere i den ideelle lytte højde. 

599,00 kr.
Flexson højtalerstand sonos play1
FLEXSON Højttalerstand SONOS PLAY1 - Hvid Single

Flexson gulvstand til SONOS PLAY: 1 højtalere til den perfekt højde. Det er let at håndtere og bruge og passer perfekt til dine SONOS PLAY: 1 i størrelse, farve og stil. 

599,00 kr.

Flexson hos Lyd og Billede Specialisten

Det engelske Flexson specialiserer sig i produkter til Sonos. Ligesom sonosprodukterne, er flexson produkterne også allesammen i høj kvalitet og er skabt af dygtige sonos-elskende produktdesignere. 
Flexson er med til at udvide spektrummet af muligheder, vi i Lyd og Billede Specialisten kan tilbyde. Dette er essentielt, da det forbedre forudsætningerne for at komme frem til de helt rigtige løsninger til hver enkelt. 

Produktoptimering med Flexson

Når man skal placere sine sonos-produkter, er det ikke helt ligemeget hvordan dette gøres. Både med tanke på det æstetiske og det funktionelle. Flexson er med til at finde løsninger, der lader dig få mest ud af sonos-produkterne. Bl.a. vægmonteringerne der lader dig vinkle lyden direkte til øret eller højtalerstandene der løfter lyden op i den ideelle højde, samtidig med at give et smukt, let udtryk.