Frislev

Frislev

Frislev FSS-1610-6 ben

1610-6 er seks ben af aluminium til dit FS-15536-45 Frislev-møbel. De er 10 cm høje, og de er et godt alternativ til at hænge møblet op på væggen. Højden gør, at det stadig er let at komme til med støvsugeren.

750,00 kr.
Frislev FFS-1610-5 ben

FSS-1610- 5 er ben af aluminium til dit Frislev FS-10336-45 møbel. Benene er 10 cm høje, og skaber et flot og elegant udseende til dit møbel. Det kan eksempelvis være en god idé, at sætte møblet på ben frem for at hænge det op på væggen, hvis du skal have tunge højttalere i møblet.

625,00 kr.
Frislev FFS-1300-000 stoflåge

Dette er stoflåger til Frislev-møblerne. Det snedige, ved at disse låger er i stof, er, at signalet fra din fjernbetjening stadig virker igennem lågerne. På den måde kan ud let skjule indholdet af din reol, og dermed få et flot og elegant udseende til dit TV og dertilhørende udstyr.

699,00 kr.
Frislev FS-15536-45 møbel

Et reol-møbel til dit hifi-udstyr eller din fladskærm.

KUN 1 STK. SOM STÅR I BUTIKKENS UDSTILLING - SKAL AFHENTES I BUTIK!

6.999,00 kr.
3.999,00 kr.
Frislev FS-10336-45 møbel

FS-10336-45 box er en reol til dit hifi-udstyr og fladskærm.

Møblet passer godt til dig, som gerne vil have orden under din fladskærm, for møblet giver en flot finish selvom du har flere bokse, dvd-afspiller, film med mere.

2.999,00 kr.

Frislev hos Lyd og Billede Specialisten

Møbler fra Frislev er elegante reol-møbler , AV-racks og indretningsløsninger. Firmaet er dansk, så du er sikker på, at du får godt dansk design og kvalitet, når du køber et møbel fra Frislev. Serien har stort fokus på finish, integration og individuelt design. Du kan nemlig selv sammensætte møblet, som du ønsker det. Et eksempel er de håndpolstrede stoflåger, som stadig tillader fjernbetjening. Kabelføringen kan laves hurtigt og nemt, og du kan selv bestemme hvor meget at dit udstyr, der skal vises. På bagbeklædningen af alle møblerne bag hylderne er der allerede lavet åbninger til kablerne, og det er også muligt at få lavet ventilation deri. Dertil er det også en mulighed at få kabler op igennem toppen af møblet, hvis du eksempelvis skal ave et TV stående eller hængende over møblet.

Dansk design

Danmark er kendt for sit flotte design og utrolig høje kvalitet, og møblerne fra Frislev er ingen undtagelse. De går nemlig ikke på kompromis med udvikling og kvalitet. Dertil reducerer de udledningen af CO2 ved at benytte vandbaseret lak, hvilket er det mest miljø- og sundhedsvenlige. Du får derfor et møbel som er produceret med miljøet in mente, imens det stadig har en høj kvalitet og smukt design.