Loewe - Forførende fladskærm

Loewe

Tyske Loewe er blandt de førende TV- og lydproducenter, som ikke bare producerer fladskærme og lydsystemer, som andre. I stedet har de igen og igen vist vejen for nye innovative produkter og designs. Minimalistisk formsprog, nyskabende innovationer og eksklusiv individualitet – er de centrale brandværdier, som ligger til grund for udviklingen af Loewes kvalitetsprodukter. Disse brandværdier skal være et udtryk for kundernes helhedsoplevelse af Loewe-brandet. 

Hos Lyd og Billede Specialisten står vi klar til at præsentere Loewe's produkter i vores seperate Loewe afdeling.

Loewe er lige nu aktuel med deres stærkeste produktprogram til dato. En opfrisket produktportefølje af TV, kvalitets højtalere/radioer samt sub-brandet 'We. By Loewe", som du kan finde herunder.

Sider

Loewe blev grundlagt af brødrene dr. Siegmund og David Ludwig Loewe i Berlin i 1923. Fra begyndelsen har Loewe altid fulgt et princip – at Konstant ville sætte nye mål for funktionelle og værdibaserede innovationer. Allerede i 1931 demonstrerede Loewe deres kvalitet ved den første offentlige fjernsyns-transmission i Verden. Loewe har igennem årene modtaget talrige nationale og internationale udmærkelser for innovativ, kvalitetsteknologi og –design og flere produkter fra Loewe regnes i dag for designklassikere.