Onkyo

Onkyo

Onkyo hos Lyd og Billede Specialisten

Det japanske mærke Onkyo har op gennem de sidste mange årtier specialiseret sig i udviklingen af kvalitetsrig elektronik, og særligt indenfor lyd har de gennem tiden gjort sig bemærkede.
Samtidig med at de har en rig historie, der går langt tilbage, formår de at blive ved at med at udvikle innovativt. Dette harmonerer godt med Lyd og Billede Specialistens visioner og onkyo er dermed blevet et af de mange mærker vi tilbyder vores kunder, når det rette elektronik skal udvælges. 

Onkyo historisk set

Onkyo opstod allerede tilbage i 1946, hvor deres første produkt ikke var en højtaler men derimod en pick-up til pladespillere. Firmaet valgte at investere indtjeningerne fra deres pick-up salg i research og fremstilling af højtalere og det blev helt fra start mødt af stor begejstring.
Det Japanske ord "onkyo" kan oversættes til dansk som lydakustik, og den kvalitetsfyldte lyd var for japaneren Takeshi Godai hovedpunktet, da han grundlagde virksomheden, der dengang gik under navnet "Osaka Denki Onkyo K.K." Den gode lyd kom til at danne grundlaget for virksomheden og har løbet i dens blod siden. 
Op gennem starten af 1970'erne kom Onkyo for alvor på det internationale marked og fortsatte med at udvidde deres sortiment frem til at blive, hvad de er i dag.