Pioneer - Receiver med mere

Pioneer producerer underholdningselektronik i højeste klasse, og Pioneers mål er klart - at levere markedets bedste lyd- og billedkvalitet og i det hele taget oplevelser, som bevæger dig helt i sjælen. Dette har siden grundlæggelsen været fokusset for Pioneer, og dette har afstedkommet adskillige priser.  Pioneers brand afspejler en markedsleder indenfor lyd og billede, der konstant er innovativt og laver produkter af allerhøjeste klasse, som er absolut blandt de bedste indenfor faget.

Pioneer blev grundlagt i 1938 i Tokyo og producerer alle former for elektronikprodukter, såsom verdens mest efterspurgte Dj-pulte, lydudstyr til biler, DVD-afspillere samt indtil 2010 TV med flere.
Gennem Pioneers historie har Pioneer ikke gået på kompromis eller ventet på, hvad konkurrenterne gør. På billedsiden lancerede Pioneer eksempelvis den første Laserdisc i 1979. I dag er Pioneer helt fremme med Blu-ray-afspillere, som modtager komplimenter fra eksperter, og Pioneer er oftest testvindere. På lydsiden har Pioneer ligeledes samme vision: At levere en lyd så tæt på referencen, den oprindelige optagelse, som overhovedet muligt.