Simple Audio

Simple audio hos Lyd og Billede Specialisten

Hos Lyd og Billede Specialisten kan du købe lyd-produkter fra Simple Audio. Simple Audio blev grundlagt i 2008 af en gruppe senior designere og ingeniører, som havde for mål at ændre måden vi lytter til musik på i hjemmet. Firmaet og produkterne er fra England, og skaber fantastiske produkter, som er simple og lige at gå til. Der er ikke nogen barriere imellem dig og din yndlingsmusik med disse produkter. Simple Audio produkterne er derfor kendetegnet ved brugervenlighed og intuitiv betjening samt høj lydkvalitet og overkommelige priser.

God lyd, flot design

Det første produkt fra Simple Audio var deres Roomplayer i 2012. I dag er de specialiserede i trådløse streaming-produkter, og du vil være rigtig godt tilfreds med et lyd-produkt fra Simple Audio. Udover de er utrolig nemme at betjene, så ser produkterne også godt ud med et super enkelt design. Den nye Roomplayer er et godt eksempel på et produkt fra Simple Audio, som ser godt ud, er vildt brugervenligt og har alle de nye og brugbare funktioner såsom streaming.

Brugervenlighed

Som tidligere nævnt, så er det netop brugervenlighed, som dette brand kan smykke sig af. Produkterne er meget simpelt bygget op, men du får stadigvæk en masse muligheder for at justere dine produkter. Du finder heller ikke en masse knapper på disse produkter, for de er fjernet. Du kan dog finde et touch display på nogen af produkterne for en nem betjening, som også ser godt ud.

Tilmeld dig vores nyhedsmail her

Find vej til de 3 specialbutikker i Frederikshavn

Følg os på facebook og hold dig opdateret.

Vi har den højeste kreditværdighed.

Tre specialbutikker

Hos Lyd og Billede Specialisten finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede.

Kontakt

Maigårdsvej 2C
9900 Frederikshavn
Tlf.: 9843 9988
Fax: 9943 3086
kundeservice@lbs.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 9.30-20.00
Lørdag 9.30-14.00

1. søndag i måneden 10.00.-15.00


© 2014 Lyd og Billede Specialisten - Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK), inkl. 25% moms Webdesign af kaek