Toshiba - Fx Bluray osv.

Toshiba

Toshiba 50" 3D Smart LED-TV 50L7363DN

Denne 50" fladskærm fra Toshiba er et simpelt anvendeligt TV, der lægger et godt grundlag for super filmopplevelser. Full HD teknologien giver dig klare tydelige billeder og LED-bagbelysningen, der sender lys ud fra kanterne, får filmene til at opsluge hele rummet.

9.000,00 kr.

Toshiba er en af få virksomheder, hvor kun ét blik på logoet symboliserer kvalitet, grundighed og brugervenlighed. I mere end 100 år har Toshiba gang på gang overrasket og imponeret både forbrugere og konkurrenter. De er i dag en multinational virksomhed og blandt de førende med produkter og aktiviteter indenfor IT- & kommunikationsudstyr som eksempelvis LED- og plasma fladskærme, Blue-Ray afspillere og andet HiFi-udstyr.. Derfor får du med Toshiba et produkt af høj kvalitet.

Toshiba er resultatet af to virksomheder, der fusionerede i 1875 i Tokyo og har igennem tiden vokset gennem opkøb samt almindelig vækst, og de har udvidet til flere brancher. Virksomheden startede som producent af telegrafudstyr, og igennem de første årtier af det 20’ende århundrede blev virksomheden en kæmpe producent af tung elektrisk maskineri. Gennem fusioner og opkøb i de følgende årtier (1940-1990’erne) har Toshiba bevæget sig ind i adskillige industrier og selve navnet afspejler en virksomhed med unik viden og en leverandør af kvalitetsprodukter med et brand i absolut særklasse.