Fladskærmsweekend 2015

TRE SPECIALBUTIKKER AFHOLDER FLADSKÆRMSWEEKEND

Kom til fladskærmsweekend fredag den 2. oktober til og med søndag den 4. oktober, hvor de tre specialbutikker Lyd og Billede Specialisten, Loewe Gallery Frederikshavn og Bang & Olufsen Frederikshavn inviterer til en weekend i TV’ets tegn. Du finder en række gode tilbud, hvor du samtidig kan opleve alle de fantastiske nyheder fra eksempelvis Samsung, Sony, Philips, Loewe, Bose og Bang & Olufsen. I anledningen af fladskærmsweekenden har vi valgt at forlænge åbningstiderne, så du har ekstra god tid til at se og opleve de mange nyheder og gode tilbud.

 

MØD VORES LEVERANDØRER

Du får lidt ekstra ud af dit besøg hos os, for vi har inviteret nogle af vores leverandører – heriblandt specialister fra Sony, Philips, Bose, Samsung og Loewe. De viser dig de seneste nyheder og deler ud af deres ekspertise inden for området. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kigge fordi og høre mere! Nedenfor har vi oplistet programmet for fladskærmsweekenden, hvor du kan se, hvilke repræsentanter, der kommer hvornår. Det er blandt andet fra Samsung, Loewe, Bose, Sony og Philips. Derudover står vores egne specialister naturligvis også til rådighed hele fladskærmsweekenden.

 

PROGRAM FOR FLADSKÆRMSWEEKENDEN

FREDAG D. 2/10:

  • Fredag kommer der repræsentanter fra Samsung, Loewe og Bose som vil fortælle om de nyeste fladskærme og streamingsløsninger. De står naturligvis også klar i butikken, så du kan se, føle og opleve de nyeste fladskærme.

             Samsung har blandt andet deres helt nye virtual reality briller med, som du kan komme og opleve.

             Bose præsenterer de helt nye SoundTouch-modeller. Brugervenlig og velspillende multiroom streaming.

             Loewe viser deres Ultra HD (4K) TV med det innovative mobile recording.

LØRDAG D. 3/10:

  • Hvis du kigger forbi til Fladskærmsweekenden lørdag, står repræsentanter fra Sony og Philips klar til at give deres bud på nyhederne for deres mærker.

              Sony fremviser deres nye 75" topmodel, som giver helt fantastisk 4K billedekvalitet med et ultra tyndt design.

              Philips har deres nyeste smart TV med Android teknologi med.   

SØNDAG D. 4/10:

  • Sidste dag får vi besøg af repræsentanter fra B&O Play og Sonos

              B&O Play viser det nyeste indenfor bærbare højttalere og hovedtelefoner.

              Sonos er klar med trådløs lyd til hele hjemmet. 

 

FANTASTISKE TILBUD

Og ikke nok med det! Fordi vi er så glade for lækre fladskærme og andre lyd- og billedprodukter, så tilbyder vi en weekend med en masse RIGTIG gode rabatter. Blandt andet giver vi op til 50 % rabat på udvalgte udstillingsmodeller.

Så kom ind i butikken fredag, lørdag og søndag og realisér drømmen. Køb fladskærmen, højttalerne og anlægget, du altid har drømt om!