Rockfall - Vind billetter til koncert i Knivholt i Frederikshavn

Vind billetter til Rockfall

Den 20. september kan du komme til Rockfall koncert i Laden i Knivholt Frederikshavn. Vi trækker nemlig lod om billetter til koncerten! Til Rockfall kan du høre Black Book Lodge, Machine og Karsten med K & band fra kl. 19:00 til 01:00. Det vil sige, at du får hele 6 timer med formidabel musik leveret af tre fantastiske bands. Følg med på vores facebook-side, hvor vi har konkurrencen.

 

Black Book Lodge

Dette band spiller musik, som kan beskrives som progressiv metal med antydninger af det sydlige gotiske. GAFFA skriver bandet er "i den absolutte top af europæiske udgivelser", GAFFA2014. Se meget mere om Black Book Lodge på deres facebookside lige her.

 

 

 

Machine

Machine spiller mørk alternativ rock, og de har netop udgivet EP'en "Dark Birds" efter deres debut-album "Behind The Trees". Machine spillede også til Rockfall sidste år, og de imponerede alle. Find ud af mere om bandet Machine lige her.

 

 

 

Karsten med K & Band 

Dette band er en cover-duo, trio og kvartet, som spiller både akustisk og elektronisk musik. De skaber en fantstisk stemning, og er et velkendt lokalt coverband, der giver den gas. Find ud af mere om Karsten med K & Band lige her.

 

 

 

Hvis du ikke vinder

Fortvivl ikke! Hvis du ikke vinder billetter til koncerten, så kan du købe din billet på Billetto eller skrive til følgende e-mai: mads@madslundberg.dk. Du kan også se mere om koncerten på deres facebook-side.