VERDENSNYHED - LG SIGNATURE OLED TV

VERDENSNYHED - LG SIGNATURE OLED TV

ROLL OUT THE FUTURE - Det nyeste og mest forbløffende TV i LG's OLED-serie kommer snart. 

Det sammenrullelige OLED TV er en revolutionerende nyhed - verdens først af sin slags.

LG SIGNATURE OLED TV R9 er et sammenrulleligt TV, hvor billedskærmen kan ”forsvinde” helt fra rummet. Med det sammenrullelige OLED-TV, har man mulighed for at indrette sit hjem, hvor man ikke behøver at reservere plads til et TV.

Når TV'et er helt slukket er skærmen rullet sammen og gemmer sig i en Dolby Atmos soundbar. Når det tændes glider en del af toppladen bagud og OLED-skærmen glider lydløst op.

Med fjernsynets tre forskellige displayindstillinger – Full View, Line View og Zero View – giver LG Signature mulighed for at bruge fjernsynet på måder, der var umulige tidligere.

Full View

Med OLED-skærmteknologien er man sikret fremragende billedkvalitet i 4K HDR opløsning. Med den 65" store skærm kan du se TV i 16:9 format og film i det brede 21:10 format uden sorte rammer i top og bund. 

TV’et styres af LGs kraftfulde α9-processor (Alpha 9), der med AI (kunstig intelligens) kan lære og blive bedre, til alt fra billedbehandling over lyd til smart assistent.

Line View

Ved Line View er skærmen kun delvist rullet op til funktioner, der ikke kræver at hele TV-skærmen er synlig. Her kan brugere vælge mellem funktioner som Clock, Frame, Mood, Music og Home Dashboard.

I Clock-tilstand vises både tid og vejr, og i Frame-tilstanden kan man nyde fotografier, der kan deles direkte fra en smartphone.

Zero View

I Zero View er hele skærmen rullet sammen i bunden og gemt væk. I denne tilstand kan man høre musik og andet lydindhold fra et 4,2 W 100W lydsystem med Dolby Atmos. 

Læn dig blot tilbage og nyd fremragende biograf kvalitets-lyd fra den spektakulære højttaler med LG's integreret AI algoritme og Dolby Vision.

Det er muligt at anvende stemmen til at styre Amazon Alexa, Google Assistant og med AirPlay 2 kan brugeren nemt afspille video fra iTunes og andre video-apps, musik og vise fotos direkte fra deres Apple-enheder. 

Med Apple HomeKit kan brugere styre LGs TV med Home-appen eller ved at spørge Siri.

Materialer i ren metal og tekstil i uld fra Kvadrat, parret med en hidtil uset teknologi, sikre en harmonisk skønhed set fra alle vinkler i rummet.