Vi har opgraderet og udvidet vores 3 butikker

Vi har opgraderet og udvidet vores 3 butikker

- og slår dørene op til kæmpe åbningsfest!

 I løbet af den seneste måned har vores 3 butikker Bang & Olufsen Frederikshavn, Loewe Gallery og Lyd og Billed Specialisten gennemgået en gennemgribende ombygning og kan nu slå dørene op til et brag af en åbningsfest.

 Ingen andre steder i Danmark finder du så mange af branchens største og mest eksklusive brands samlet dør om dør som i Frederikshavn. Vores tre butikker ligger på stribe og inviterer indenfor til ultimative lyd- og billedoplevelser, det største og bedste udvalg og ikke mindst suveræn rådgivning, der hjælper dig med at træffe det helt rigtige valg.

 

Nye oplevelser venter

Efter ombygningen fremstår vores tre butikker som et sandt mekka for passionerede lyd- og billed-entusiaster med hang til kvalitet. I det specielt indrettede experience-room kan du få en helt unik oplevelse af Bang & Olufsens produkter, blandt andet tv’et Beovision Avant ”85 i samspil med de anmelderroste Beolab 90 højttalere. Også i Lyd- og Billed Specialisten kan du som noget nyt besøge et unikt oplevelsesrum og få demonstreret Phillips Ambilight TV. Hos Loewe Gallery er der indrettet en ny og eksklusiv brugt-afdeling med second-hand produkter af absolut højeste kvalitet.

 

Grand-opening med masser af tilbud

I weekenden den 27.- 29. maj  får du for første gang lejlighed til at opleve de tre nye og opgraderede butikker og ikke mindst de spændende oplevelsesrum. Åbningsfesten starter med Grand Opening fredag den 27. maj kl. 9.30, og festlighederne fortsætter resten weekenden med masser af attraktive åbningstilbud. I anledningen af åbningsfesten er der mulighed for 60 mdr. rentefri finansiering, og de første 20 kunder der køber ny fladskærm, får en brugt fladskærm med gratis af samme mærke.

 

Kun det ypperste er godt nok

Vi er rigtig glade for resultatet og glæder os til at invitere dig indenfor i vores tre nyindrettede butikker. Vi kan godt garantere dig, at der venter en oplevelse udover det sædvanlige, hvis du lægger vejen forbi. Det er altid vores ambition at tilbyde vores kunder det absolut ypperste, og det lever de nye butikker i allerhøjeste grad op til.

 

Vi holder åbningsfest

Fredag d.27.05. kl 9.30. – 17.30.

Lørdag d.27.05. kl 9.30. – 17.30.

Søndag d.28.05. kl 9.30. – 17.30.

 

 

 

 Læs mere om de 3 butikker her