Undgå problemer med signalet - vi opsætter og reparerer din antenne eller parabol

Undgå problemer med signalet - vi opsætter og reparerer din antenne eller parabol

Uden de rette antenne og parabolforhold får du ikke det optimale udbytte af dit tv eller radio. Hos Lyd og Billede Specialisten udfører vi professionel opsætning og reparation af antenner og paraboler og sikrer dig knivskarpe signaler.

Lyd og Billede Specialisten tilbyder professionel opsætning og reparation af antenner og paraboler til både private og erhverv. Vores teknikere kan håndtere opgaver af enhver størrelsesorden – fra den lille antenne i privatboligen til store, komplekse fællesantenneanlæg.

Vi sender det rullende værksted

Vi råder over to fuldt udstyrede servicevogne, der primært besøger antenne og parabolkunder i Nordjylland. Vognene fungerer som rullende værksteder og er udstyret med det nyeste udstyr til måling og kontrol af antenneanlæg. Herfra kan vores teknikere løse problemer og udfordringer af enhver art.

Specialister på feltet

Alle vores medarbejdere er uddannede specialister indenfor deres felt. Vi har fokus på faglighed, service og kvalitet og arbejder målrettet på at udvikle og forbedre vores kompetencer gennem løbende efteruddannelse.