Ekstraordinære produkter kræver ekstraordinær service - vi servicerer og installerer dine lyd og billedløsninger

Hos Lyd og Billede Specialisten har vi eget moderne serviceværksted og et team af professionelle, faguddannede teknikere, der kan håndtere selv de mest komplicerede reparationer og installationsopgaver.

Hos Lyd og Billede Specialisten tror vi på, at ekstraordinære produkter kræver ekstraordinær service. Derfor går vi heller ikke på kompromis, men har indrettet et moderne serviceværksted med alt, hvad der kræves af specialudviklet værktøj og ny teknologi.

ESD-sikret værksted

Værkstedet er – som et af meget få i landet – ESD-sikret. Det betyder, at værkstedet er antistatisk, så vi undgår skader forårsaget af statisk elektricitet. Vi beskæftiger desuden udelukkende faguddannet personale, der løbende efteruddannes, så vi til enhver tid kan garantere vores kunder branchens største faglighed og bedste service.

40 års erfaring

Vores kompromisløse holdning til kvalitet er anerkendt i branchen, og vi fungerer som værksted for en lang række radio og TV-forhandlere i Midt- og Nordjylland. Med 40 års erfaring ved vi, hvad vi taler om – og deler gerne vores viden med andre.

24 måneders reklamationsret

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på, hvad en reparation af dit apparat vil koste. Vi giver dig også en faglig og ærlig vurdering af, hvorvidt det kan svare sig at bekoste en reparation. Vi yder naturligvis 24 måneders reklamationsret på alle reparationer.

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail her

Find vej til de 3 specialbutikker i Frederikshavn

Følg os på facebook og hold dig opdateret.

Vi har den højeste kreditværdighed.

Tre specialbutikker

Hos Lyd og Billede Specialisten finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede.

Kontakt

Maigårdsvej 2C
9900 Frederikshavn
Tlf.: 9843 9988
Fax: 9943 3086
kundeservice@lbs.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 9.30-17.30
Lørdag 9.30-14.00

1. søndag i måneden 10.00.-15.00


© 2014 Lyd og Billede Specialisten - Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK), inkl. 25% moms Webdesign af kaek