Man kan faktisk godt nyde uden først at yde – du skal bare lade vores professionelle montører klare arbejdet

Man kan faktisk godt nyde uden først at yde – du skal bare lade vores professionelle montører klare arbejdet

Hos Lyd og Billede Specialisten er vi ikke tilfredse, før vores kunder er det. Vi følger hver enkelt opgave helt til dørs og tilbyder en bred vifte af ydelser og services indenfor montering og installation af lyd og billedløsninger.

Hvis du vil have det optimale ud af din nyindkøbte lyd og billedløsning, er det ikke ligegyldigt, hvor og hvordan du monterer den i din bolig. Vælger du at lade vores professionelle montører klare opgaven, er du imidlertid sikker på, at dit nye apparat er installeret og monteret korrekt – klar til at fylde dit hjem med gode oplevelser.

Få det bedste ud af din investering

Hos Lyd og Billede Specialisten er vi eksperter i at integrere lyd og billedløsninger i boligen og kan beregne præcis, hvor dit TV, højttalere eller anlæg skal placeres for at du til fulde kan udnytte apparatets potentiale. Vi skjuler naturligvis diskret og effektivt alle kabler og ledninger, så boligens indretning og apparatets design ikke skæmmes.

Vi giver en grundig instruktion

For at få den ultimative oplevelse, er det selvfølgelig vigtigt, at du er fortrolig med teknologien og ved, hvordan din nye lyd og billedløsning virker. Derfor tilbyder vores montører naturligvis også en grundig instruktion i løsningens mange muligheder og funktionalitet.

Skal du bygge nyt?

Hvis du skal bygge nyt eller bygge om, er det en god ide at tænke lyd og billeder ind, allerede mens projektet er på tegnebrættet. Hos Lyd og Billede Specialisten ved vi, hvordan dine lyd og billeddrømme bedst realiseres og integreres i din nye bolig – og vi deler gerne vores viden med dig.

Realisér dine boligdrømme - i lyd og billeder

Vi har stor erfaring med byggeprojekter af enhver størrelsesorden og kan rådgive dig gennem hele processen – fra de første streger på tegnebrættet til den endelige kabelføring i skjulte rør. Kig ind i butikken og få en snak med en af vores eksperter om dine boligdrømme i lyd og billeder.