VIDEN

VIDEN

Her hos Lyd og Billede Specialisten har vi en stor viden om lyd- og billedprodukter, som navnet på butikken også indikerer. Her kan du lade dig inspirere og læse mere om flere af vores forskellige mærker og de nyeste trends. Er du mere interesseret i at læse mere om nyheder, så finder du dem her.

KOMPETENTE SPECIALISTER

Vores team har tilsammen en stor viden, som du som kunde kan nyde godt af. Vores specialister har en meget stor viden om alle produkterne vi sælger og dermed også de mange lækre mærker. Derfor kan du trygt lade dig vejlede af de mange kompetente specialister, hvadenten det er online eller fysisk i butikken du handler. Du kan nemlig skrive til os via chatten i nederste højre hjørne. Har du nogle spørgsmål, kan du stille dem der. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller maile direkte til vores forskellige specialister. Du finder alle kontaktoplysningerne her.

HELE VEJEN

Dertil har vi også regionens bedste montører og teknikere, som klarer montering af fjernsyn, højttalere med mere, antenner, reparation og meget mere. Du er derfor i sikre hænder, når du vælger at købe et produkt her hos Lyd og Billede Specialisten. Vi hjælper dig nemlig med hele købet fra du kommer ind i butikken til produktet er installeret og klart til brug hjemme hos dig selv. Hvis du handler online tilbyder vi dig gerne samme services, hvis du ønsker det. I så fald skal du blot kontakte os og så kommer vi med et tilbud.

BOOK ET MØDE

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal købe, eller vil du gerne høre mere om produkterne, inden du beslutter dig? I så fald kan du, som tidligere nævnt, skrive eller ringe til os, men du kan også booke et møde med en af vores specialister. Hvis du ringer på tlf. 98 43 99 88, så booker vi en tid til dig, så du i ro og mag kan finde fremt il det helt rigtige produkt til dig og dine behov sammen med en specialist. De har alle mange års brancheerfaring og er altid opdaterede i forhold til produkterne nye som gamle.