Specialister i Samsung - og det har vi faktisk bevis på

Specialister i Samsung - og det har vi faktisk bevis på

Praleri er sjældent velset, men vi siger det nu alligevel: Vi er specialister i Samsung. Og det i en sådan grad at vi har vundet en pokal for det.

Samsung smartTV LED ES8005 3D Angry birds

Hos Lyd og Billede Specialisten er vi blevet kåret til Årets Samsungforhandler igen og igen, år efter år. Faktisk er vi blevet kåret til Årets Samsungforhandler så mange gange, at vi nu har fået lov til at beholde pokalen til evigt eje. Det er vi faktisk ret stolte af.

Hvad betyder det for vores kunder?

Bortset fra at det er en fin pokal, så har det også betydning for dig som kunde. Det er nemlig din garanti for, at vi virkelig ved, hvad vi snakker om, når du handler Samsung hos os. Vi kender Samsungs produktsortiment ud og ind og kan tilbyde dig kompetent rådgivning om de mange muligheder og løsninger.

Samsung smartTV LED ES8005 3D Angry birds

Kig ind og oplev hvorfor vi har fået pokalen

I vores Samsung shop-in-shop vil vi gerne præsentere dig for et bredt udvalg af modeller og apparater. Vi står parat med råd og vejledning, så du kan vælge lige netop den model som passer til dig og dine behov. Og du møder selvfølgelig kun faguddannet personale, som ved hvad de taler om.