LBS-B-O Frederikshavn - Lækkert B&O design, lyd og billede

LBS-B-O Frederikshavn

"TRE PÅ STRIBE" SÆTTER FREDERIKSHAVN PÅ LANDKORTET. DER ER NEMLIG MASSER AF INITIATIV, VISIONER OG VILJE TIL VÆKST I DET NORDJYSKE ERHVERVSLIV. I FREDERIKSHAVN SÆTTER ET MEKKA FOR LYD- OG BILLEDE-ENTUSIASTER LANDSDELEN PÅ DANMARKSKORTET. DET SKAL SKABE SYNERGI, STØRRE GENNEMSLAGSKRAFT OG TILTRÆKKENDE KUNDER FRA BÅDE NÆR OG FJERN.

Der er godt nyt for alle dem, der brænder for suveræn lyd og knivskarpe billeder, design og kvalitet i særklasse. Siden d. 1. marts har Frederikshavn nemlig dannet ramme om et sandt mekka for lyd- og billede-entusiaster med hele tre eksklusive butikker på stribe, der hver især repræsenterer de ypperste brands indenfor tv-, radio-, lyd- og underholdningssystemer.

Tre eksklusive butikker på stribe

De to butikker ligger allerede i dag side om side på Maigaardsvej i Frederikshavn. Det drejer sig om Lyd og Billede Specialisten, der gennem mere end fire årtier har været førende indenfor lyd og billeder af absolut højeste kvalitet samt det eneste Loewe Gallery i Jylland, hvor du som kunde kan opleve alle Loewes produkter. Indehaver af de to butikker er Laust Nielsen, og efter en udvidelse og ombygning af de nuværende lager- og butikslokaler, slog han pr. 1. marts 2013 dørene op til endnu en eksklusiv butik ved siden af de andre, nemlig LBS-B-O Frederikshavn. 

Synergi-effekt, der gør en forskel

”De tre butikker" giver flere valgmuligheder og bedre rådgivning samlet på et sted end set noget sted i Danmark før”, konstaterer Laust Nielsen. ”Den tidligere ejer fra Hjørring Kurt Aagaard havde planlagt at flytte til nye lokaler under alle omstændigheder på grund af pladsmangel, men ved at samle de tre butikker på ét sted skaber vi et centrum for lyd- og billedløsninger, der bliver ganske unikt. Det helt særlige samspil mellem nogle af verdens førende brands, ultimative designklassikere og en stærk faglig indsigt - alt sammen samlet på ét og samme sted - sikrer en helt anden gennemslagskraft, end butikkerne kan mønstre hver for sig. I forening kan de tre butikker tilbyde en oplevelse, som man ikke kan få andre steder, og det er jeg sikker på, vil komme til at tiltrække passionerede og kvalitetsbevidste kunder fra hele landsdelen. Jeg tror på en synergi-effekt, der kommer til at gøre en forskel.”

Velkendte ansigter, velkendt service

I forbindelse med åbningen af LBS-B-O Frederikshavn flyttede den tidligere ejer af Bang & Olufsen Hjørring Kurt Aagaard med, derudover skete der nogle mindre personaleændringer og omrokeringer; så kunderne kan være sikre på at møde velkendte ansigter og naturligvis den samme faglige kompetence og høje serviceniveau, som de er vant til. 

Se LBS-B-O Frederikshavn webshop her www.lbs-b-o.dk 

Følg LBS-B-O Frederikshavn på facebook: https://www.facebook.com/LBS.B.O.Frederikshavn/