Fladskærme i høj kvalitet og eksklusivt design

Fladskærme i høj kvalitet og eksklusivt design

Selvfølgelig med grundig rådgivning der hjælper dig med at træffe det rette valg

Det kan forekomme som lidt af en videnskab at vælge netop den fladskærm, der passer til din bolig og dine behov. Hos Lyd og Billede Specialisten taler vi et sprog, der er til at forstå, og hjælper dig med at træffe det rette valg. 

Hos Lyd og Billede Specialisten har vi et stort udvalg af fladskærme fra verdens stærkeste brands og førende producenter. Høj kvalitet, stilsikkert design og innovativ teknologi er fællesnævnere for hele vores sortiment.

Vi gør det lettere for dig

I vores butik kan du i ro og mag kigge nærmere på de mange muligheder og danne dig et indtryk af, hvad der passer bedst til dig og din bolig. Vi står til rådighed med vores omfattende viden om produkterne og teknologien bag, hjælper dig med at sammenligne lyd- og billedkvalitet – og ikke mindst med vælge netop den løsning, der dækker dine behov.

Specialdesignede møbler og ophæng

Vi tilbyder samtidig branchens største udvalg af møbler og beslag specialdesignet til fladskærme. Uanset om din fladskærm skal kunne dreje på væggen, hænge ned fra loftet, svinge 180 grader midt i rummet eller integreres i et møbel, så har vi en løsning, der dækker passer til dig.

Ingen kabler der skæmmer

Er du bekymret for bunker af ledninger, der skæmmer din boligs indretning og tiltrækker støv og snavs? Vores sortiment omfatter også et stort udvalg af løsninger til at skjule diverse kabler og ledninger, og med enkelte tiltag kan vi få selv det værste kabelrod gemt diskret af vejen.