Film skal ses – derhjemme

Suveræne hjemmebiografer til dig der elsker store filmoplevelser

Der var en gang, hvor film skulle ses i biografen. Sådan er det ikke længere. Kig ind i vores butik og oplev, hvordan du med vores store udvalg af hjemmebiografløsninger kan bringe biografmørkets magi hjem i din egen stue.

Biograferne har ikke længere monopol på de store filmoplevelser. Heller ikke på den suveræne lyd, de skarpe billeder, det store lærred og den særlige stemning. Hos Lyd og Billede Specialisten tilbyder vi en bred vifte af hjemmebiografløsninger, der giver dig det hele – og lidt til.

Vi skræddersyr DIN løsning

Mulighederne er mange, og sammen skræddersyr vi netop den løsning, der passer til din bolig og dine forventninger. Uanset om du har et separat rum, der skal indrettes til formålet, eller stuen skal kunne forvandles til biograf med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, så har vi netop den løsning, der skal til.

Film, koncerter og sport får en ekstra dimension

Og det er ikke kun filmperler, der kan opleves i hjemmebiografen. Også koncerter, sportsbegivenheder, foto- og multimediepræsentationer får en helt ny dimension, når familie og venner samles til en fælles oplevelse i højeste billed- og lydkvalitet.

Kig ind – og få en oplevelse

Kig ind til os og oplev, hvordan din hjemmebiografløsning kan se ud. Lad os vise dig, hvordan de bedste kvalitetsløsninger kan kombineres, så lyd, billede, design og betjeningskomfort går op i en højere enhed – og du får den ultimative biografoplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsmail her

Find vej til de 3 specialbutikker i Frederikshavn

Følg os på facebook og hold dig opdateret.

Vi har den højeste kreditværdighed.

Tre specialbutikker

Hos Lyd og Billede Specialisten finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede.

Kontakt

Maigårdsvej 2C
9900 Frederikshavn
Tlf.: 9843 9988
Fax: 9943 3086
kundeservice@lbs.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 9.30-20.00
Lørdag 9.30-14.00

1. søndag i måneden 10.00.-15.00


© 2014 Lyd og Billede Specialisten - Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK), inkl. 25% moms Webdesign af kaek