Vi køber og sælger brugte kvalitetsprodukter - kig ind og få et godt tilbud

Vi køber og sælger brugte kvalitetsprodukter - kig ind og få et godt tilbud

Høj kvalitet, stilrent design og gennemtænkt teknik er tidløst og går aldrig af mode. Derfor har vi hos Lyd og Billede Specialisten en særlig afdeling for brugte højkvalitetsprodukter, hvor du kan gøre en god handel - uanset om du vil købe eller sælge.

Enhver branche har sine klassikere: produkter der virkelig står distancen, når det gælder design og funktionalitet – og som selv med mange år på bagen stadig taler til os. Sådan er det naturligvis også indenfor lyd- og billedløsninger, og derfor har vi en afdeling, hvor vi kun beskæftiger os med køb og salg af brugte kvalitetsprodukter.

To års reklamationsret på brugt

I brugtafdelingen kan du finde et stort udvalg af spændende tilbud på produkter, hvor høj kvalitet, tidløst design og gennemtænkt teknik går hånd i hånd. Alle produkterne er naturligvis gennemtestede på vores værksted, og vi yder to års reklamationsret på alle brugte apparater.

Få et godt byttetilbud

Foretrækker du at købe nyt, tager vi gerne dine brugte produkter i bytte. Kontakt os og få et godt byttetilbud på dit brugte produkt eller kom ind og oplev, de mange muligheder indenfor brugte lyd- og billedløsninger.