Indret med lyd og billeder i hele boligen

Indret med lyd og billeder i hele boligen

Lad dig underholde uanset i hvilket rum, du opholder dig.

Kan du kun høre radio i køkkenet og kun høre musik i stuen? Og irriterer det dig i en travl hverdag, hvor du sjældent sidder stille i ét rum men for det meste er i bevægelse og bruger hele huset? Så er et multirum-systemet løsningen for dig.

Med et multirumsystem kan du få lyd og billeder til at følge dig rundt i boligen. Med et enkelt klik på fjernbetjeningen er underholdningen lige der, hvor du er, og du kan nyde din musik eller dine nyheder uden at være bundet til et fast rum i din bolig.

Lad musikken følge dig

Du kan lytte til din yndlingsmusik i soveværelset, når du vågner om morgenen, lytte videre under bruseren på badeværelset og dirigere lyden til køkkenet, når du spiser morgenmad. Og du kan følge med i nyhederne om aftenen, selvom du går fra rum til rum og rydder op. Alt sammen med et enkelt tryk på en knap. 

Oplev vores bolig med multirum-teknologi

Hos Lyd og Billede Specialisten har vi indrettet en bolig med multirumteknologi. Her kan du gå på opdagelse og med egne øjne – og ører – opleve de mange muligheder, som denne teknologi åbner op for. Oplev hvordan lyd og billeder fordeles i alle boligens rum og brug din iPhone til at lægge dine film, fotos og musik ud i hele huset.

Det hele styres med én enkel fjernbetjening

I vores specialindrettede bolig kan du også opleve, hvordan lyd, billeder, lys og gardiner kan styres enkelt og effektivt fra én og samme elegante fjernbetjening. Og du kan få inspiration til, hvordan du kan indrette med multirumteknologien og gøre lyd, billeder og underholdning til en integreret del af din bolig.

Unikke løsninger til unikke hjem

Multirumsystemet skræddersys med udgangspunkt i din bolig og dine forventninger. Uanset hvor mange rum du ønsker at udstyre med lyd og billeder og uanset, hvilke ønsker du har til betjeningen af systemet, designer vi en løsning, der matcher dine krav.