En række intelligente funktioner, som forbedrer din lytteoplevelse

En række intelligente funktioner, som forbedrer din lytteoplevelse

Med Sonys teknologi til flerrumsfunktionalitet er det muligt at lytte til din yndlingsmusik overalt i hjemmet

Hi-Fi-systemer fra Sony kombinerer ikke kun enestående lydkvalitet med et smukt design. De byder også på en række intelligente funktioner, som forbedrer din lytteoplevelse, uanset om du har docket din iPod eller lytter til internetradio.

Sony HiFi produkter Højttaler receiver bluray

Klar og tydelig lydkvalitet
Det kan være fint nok at lytte til musik med øretelefoner, men visse sange i dit iTunes-bibliotek fortjener lidt mere. Med vores Made for iPod-Hi-Fi-systemer kan du lytte til dine foretrukne afspilningslister i en klar, tydelig lydkvalitet.

Digital radio (DAB) leverer et større antal stationer, både lokalt og nationalt, og det er også lettere at finde dem sammenlignet med en analog drejeknap. Lydkvaliteten er renere og fri for interferens. Der ud over viser de fleste DAB-stationer nyttige oplysninger på tunerens display, herunder oplysninger om kunstnere og sange.

De dage, hvor MP3'er var gemt væk på en PC, en WALKMAN® eller en USB-nøgle er ovre. Hi-Fi-systemer fra Sony giver dig lov til at tilslutte en række enheder, så du nemt kan få adgang til og afspille din MP3-musiksamling, uanset hvor den befinder sig. Eftersom mange af vores Hi-Fi-systemer kan aflæse MP3-CD'er, kan du også brænde musik fra din PC og direkte over på CD til nem afspilning.

Sony CMt-mx550i iPhone dock

Party Streaming
Med Sonys teknologi til flerrumsfunktionalitet er det muligt at lytte til din yndlingsmusik overalt i hjemmet. Med Party Streaming kan du og dine venner nyde de samme numre på samme tid, også selvom I befinder jer forskellige steder i hjemmet. Du kan tilmed bruge din iPhone eller Android-smartphone som en separat fjernbetjening til dit HI-FI-anlæg.

Indbygget trådløs forbindelsesmulighed lader dig afspille musik fra din telefon, MP3-afspiller, PC eller Mac via dit Hi-Fi-system og uden brug af kabler. Du kan også få glæde af internetradio via Wi-Fi med adgang til næsten et ubegrænset antal stationer fra hele verden.