Sonys TV-udvalg er en konsekvens af årelang økobevidst innovation.

Sonys TV-udvalg er en konsekvens af årelang økobevidst innovation.

Fra strømbesparende TV-teknologi til energieffektive produktionsprocesser så er Sonys TV designet til at være så økobevidst som muligt.

Sony LED TV 3D Smart TV ECO

Energibesparende funktioner
TV fra Sony leveres med en række indbyggede energibesparelsesfunktioner, så du kan spare energi og samtidig reducere familiens elregning. Energispare kontakten, som med stor succes blev introduceret 2009, er blevet udvidet så den nu omfatter størstedelen af serien. Med et enkelt tryk på en knap kan du slukke helt for dit fjernsyn og opnå et strømforbrug på nul uden at skulle tage stikket ud af stikkontakten.

Intelligent økofunktion
Tilstedeværelses sensoren, som nu er en del af TV-modellerne CX52, EX32, EX42, EX52 og HX72, kan registrere, om du forlader lokalet og slukker for billedet, hvis du ikke kommer tilbage. Den intelligente tilstedeværelses sensor, som blev introduceret sammen med LX900, er nu udvidet til mange modeller i vores program. Denne intelligente
økofunktion kan registrere, når du ikke ser på skærmen, og dæmper billedets lysstyrke for at spare energi.

LED-bagbelysning
Mange TV fås med LED-bagbelysning (light emitting diode). Denne teknologi anvender klynger af kviksølvfri, hvide LED'er, som kan dæmpes lokalt eller helt slukkes i mørke scener på dit TV. Hermed får du forbedret farveintensitet og kontrast samt forbedret energieffektivitet sammenlignet med traditionelle TV.

Genbrug
Sony ser også på måder at genbruge emballage og materialer på, når det er muligt. Fx er 75 % af den karton, som anvendes til emballering af vores TV, genbrugsmateriale.

Sony LED TV 3D Smart TV ECO