Sony samarbejder med filmfolk og musikere fra den virkelige verden

Sony samarbejder med filmfolk og musikere fra den virkelige verden

Læn dig tilbage, slap af, og oplev biografmagien i din stue. Med ægte HD og livagtig 3D er Hollywood kun et klik med fjernbetjeningen væk.

Sony LED 3D Homecinema Hjemmebiograf SmartTV

Sonys hjemmebiografsystemer er udviklet i samarbejde med filmfolk og musikere fra den virkelige verden, som har hjulpet os med at designe lydmiljøer, der minder meget om dem, som findes i moderne biografer. Resultatet er HD DIGITAL CINEMA SOUND, den perfekte konfiguration, når det handler om at nyde musik og film fra Blu-ray Disc(tm) eller fra onlinekilder.

Konfiguration på få minutter
Sony har udviklet deres hjemmebiograf udvalg, så det er nemt at samle og konfigurere den perfekte løsning på få minutter. Alt hvad de foretager sig er for at gøre livet lettere for dig. Det omfatter noget så enkelt som farvekodning af deres kabler igennem enkel skærmnavigation takket være XrossMediaBar(tm) eller højttalere, der automatisk indstilles til dit miljø.

Få adgang til musik, videoer og fotos fra din PC - et hjemmebiografsystem, som udgør det perfekte centrum i forhold til din oplevelse af dine digitale medier på en helt ny måde. En Blu-ray Disc(tm) afspiller kan opskalere DVD'er til en kvalitet, som minder om HD, således at dine gamle film får nyt liv.

Bevar de rene linjer, og gør en ende på kabelrodet. Gå trådløst online, så du kan opleve TV-film og musik on-demand, eller vælg trådløse baghøjttalere for at skabe et pænere og mere fleksibelt hjemmebiografmiljø.

3D surroundlyd
Hvis du vil have en ægte og fuldstændig medrivende filmoplevelse, kan du føje et 3D-TV OG 3D-surroundlyd til dit hjemmebiografsystem. Film i HD og 3D er ikke længere forbeholdt biografen. Alle Sonys modtagere til hjemmebiografer og Blu-ray Disc(tm) afspillere er 3D kompatible. Tilføj et 3D-TV og 3D surroundlyd, så du kan opnå en uovertrufen multidimensionel biografoplevelse i hjemmet.

Interaktiv onlineoplevelse
Se internettet i et nyt lys, og opdag en ny verden af indhold og forbindelsesmuligheder med Sony Entertainment Network. Stream film, sport, onlinevideokanaler, og opdater Facebook(tm) og Twitter, så du kan få en interaktiv onlineoplevelse på en stor skærm.

Sony LED 3D Homecinema Hjemmebiograf SmartTV