BACCH 3D

BACCH 3D

Forestil dig en verden, hvor musik ikke blot er en lyd du hører, men en oplevelse, der omfavner hver sans. BACCH 3D Sound teknologien gør denne drøm til virkelighed ved at transformere dit hjem til en ægte koncertsal. Med denne banebrydende teknologi, vil hver tone og melodi fylde rummet, og skabe en ubeskrivelig atmosfære.

Hvordan virker BACCH 3D i praksis?

Men hvordan virker det? BACCH 3D Sound benytter avancerede algoritmer og lydprojektionsteknikker til at skabe en illusion af rumlig lyd. Hver nuance, fra den blødeste fløjten til den dybeste bas, leveres med krystalklar klarhed. Guitarer, keyboards, trommer og vokaler bevæger sig dynamisk rundt om dig, hvilket giver dig mulighed for at opdage subtile detaljer i din yndlingsmusik, som du aldrig før har bemærket.

BACCH 3D både til lyd samt lydeffekter

Men det stopper ikke her. BACCH 3D Sound er også en drøm for filmelskere. Forestil dig at se din yndlingsfilm, mens lydeffekter og dialog flyder rundt om dig, hvilket skaber en fuldstændig fordybende oplevelse. Det er som at have din egen biograf i komforten af dit hjem. Er du klar til at opleve musik og film på en måde, du aldrig har forestillet dig? BACCH 3D Sound er ikke bare et lydsystem; det er en invitation til en verden af uovertruffen lydkvalitet. 

Hvad er BACCH® 3D Sound?

BACCH® 3D Sound er en nylig gennembrudsteknologi inden for lyd (licenseret af Princeton Universitet), der giver en hidtil uset rumlig realisme i afspilning af lyd gennem højttalere. Den tillader lytteren at høre en sandt tredimensionel gengivelse af et optaget lydfelt gennem kun to højttalere, med utrolig nøjagtighed og detaljerigdom, og med en høj tonal og rumlig kvalitet, som simpelthen er uopnåelig for selv de dyreste og mest avancerede eksisterende high-end lydsystemer.

Hvordan adskiller BACCH® 3D Sound sig fra surround sound?

BACCH® 3D Sound har intet at gøre med surround sound. Surround sound, som oprindeligt blev udtænkt for at gøre filmlyden mere spektakulær, forsøger ikke (og kan ikke) at gengive et sandt 3D-lydfelt. Det, som 5.1 eller 7.1 surround sound sigter mod, er at give en vis grad af lydomslutning for lytteren ved at omgive lytteren med fem, syv eller flere højttalere. For seriøs musiklytning af musik optaget i rigtige akustiske rum, kan lyd afspillet gennem et surround sound-system højst give en fornemmelse af simuleret hall-ambiance, men kan ikke tilbyde en nøjagtig 3D-gengivelse af lydfeltet.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram