Clic - Moderne tv-møbler i eg, sort og andre farver

Clic

Clic 242 large — mørkegrå lak med sorte stoflåger

Clic 242 large. God plads. Stilrent design.

Som præsenteret her er Clic 242 large en færdig løsning, lige til at montere under fladskærmen.

19 075,00 kr.
Clic 242 center — hvid lak med to grå stoflåger

Clic 242 center. Her er plads, både til din soundbar, og til alt det andet.

Denne Clic 242 center er en færdig løsning, lige til at købe hjem og sætte op under fladskærmen. 

19 300,00 kr.
Clic 242 — hvid lak med alufødder i sølv

Clic 242. En smuk indpakning til anlægget. 

Denne Clic 242 er en færdig løsning, lige til at bestille hjem og sætte op. 

29 400,00 kr.
Clic 232S — hvid lak med stoflåge i støvet blå

Clic 232S har plads til din soundbar. Og alt det andet.  

Denne Clic 232S er en færdig løsning. Udover grundmodulet får du her stoflåge, bagbeklædning, indvendig hylde, og vægophæng. Møblet er lige til at bestille hjem og montere under fladskærmen.

15 300,00 kr.
Clic 212 large — hvid lak med sort stoflåge

Clic 212 large. God plads, stilren indretning. 

8 250,00 kr.
Clic 311 large — lysegrå lak med sort stoflåge

Denne Clic 311 large er en færdig løsning, lige til at bestille og montere under fladskærmen.

Clic 311 large har et stort rum med to hylder. Du får alt med du skal bruge: Basismodul, stoflåge, bagbeklædning, hylder, og vægophæng. 

8 950,00 kr.
Clic 241S right — lysegrå lak med en stoflåge i sort

Denne Clic 241S right er en færdig løsning, lige til at bestille hjem og montere.

17 375,00 kr.
Clic 241S left — sort lak med stoflåger i sort og coffee

Denne Clic 241S left sælges som en færdig løsning, som vist på billedet.

I venstre side er der monteret en bred stoflåge i coffee, og i højre side en mindre, sort stoflåge. 

19 775,00 kr.
Clic 241 large — mørkegrå lak med grå stoffront

Clic 241 large. God plads, stilren indretning.

16 675,00 kr.
Clic 241 center — hvid lak med to grå stoflåger

Dette er en færdig løsning, med alt inkluderet. Her får du ikke bare Clic 241 center grundmodulet, du får også stoflåger, hylder, bagbeklædning og alu-fødder med. Du får med andre ord det møbel du ser på billederne, lige til at sætte op under din fladskærm.

18 200,00 kr.

Sider

Clic hos Lyd og Billede Specialisten

Serien Clic består af en række luksuriøse møbler, der har et elegant, moderne og tidløst design. Kunden har muligheden for at sammensætte det Hi-Fi-møbel, der passer præcist ind i sin dagligstue, som samtidig præsenterer stereoanlæg, højtalere og TV med mere på en elegant måde. Clic møblerne består nemlig af såkaldte moduler og kan derfor sammensættes og tilpasses efter eget ønske. Eksempelvis kan møblerne bygges op i højden eller længere hen ad vejen. Clic møblerne kan både stå på gulvet ved hjælp af specialdesignede alustande, ovenpå hinanden takket være stillesko eller som noget tredje vægmonteres. Møblerne har en smart magnetmonteret bagbeklædning, så du har mulighed for at lave et skjult kabeltræk. Du kan derfor hurtigt tage bagbeklædningen af og komme kablerne om bagved.

Præsentabel AV

Idémanden bag Clic møblerne er Mike Fabricius, og han valgte at starte produktionen af møblerne, da han ikke selv kunne finde den slags møbel, der opfyldte hans ønske om at udstille AV-produkter på en præsentabel måde. Design er essentielt for Mike Fabricius, da det er væsentligt, at møblerne ikke blot er i høj kvalitet, men samtidig har designet i højsædet. Med Clic møblerne kan du lade både lyd og design være det centrale i din dagligstue, og du vil kunne undgå at skulle blive generet af kabler og ledninger.Når du køber Clic, køber du derfor flot design, frihed i forhold til indretningen af møblet samt kvalitet.

Sammensæt selv dit møbel

Når du køber et Clic-møbel får du derfor et tv- og hifi-møbel i en meget høj kvalitet. De er enkle og elegante, hvilket skaber ro om din tv-opsætning og skjuler de mange kabler. Du kan få møblerne i mange forskellige størrelser både i forhold til antalt rum og hylder. Det er derfor nemt at finde et møbel, som passer perfekt ind i dit hjem. Når du så har valgt, hvilket modul du skal have, så kan du selv sammensætte indretningen af dette møbel. Du kan frit vælge skuffer, låger eller blot have en åben hylde. Lågerne kan du købe i stof eller i træ, så du får det look, du ønsker. Det smarte ved stoflågerne er, at din fje3rnbetjening virker perfekt samtidig med hifi-udstyret er gemt væk. Du kan få møblerne med en lakering i hvid eller sort, eller du kan vælge en ægte træfiner i enten sort ask, zebrano eller eg. Så lad dit hifi-udstyr og din fladskærm komme til sin ret med et smukt, elegant og nemt møbel fra Clic. Du bevarer det bedste fra dine lyd- og billedeprodukter, imens du selv kan vælge, hvor meget du vil vise af dem, fordi du selv kan bestemme, hvordan dit møbel skal sammensættes. Du kan få et overblik på siden her, og du er også mere end velkommen til at kigge forbi butikken og lade dig inspirere. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken kan du ringe på tlf. 98 43 99 88 eller skrive til os på kundeservice@lbs.dk, og du kan også chatte med os via chatten i højre nederste hjørne.