Clic - Moderne tv-møbler i eg, sort og andre farver

Clic

Clic 312AV — hvid lak

Clic 312AV. Her som færdig løsning med møbel og vægophæng inkluderet i prisen.

7.250,00 kr.
Clic 212AV — hvid lak

 

Clic 212AV. Præsenteret her som en færdig løsning. Udover grundmodulet er vægophæng inkluderet i prisen.

6.150,00 kr.
Clic 312 large — lysegrå lak med sort stoflåge

Clic 312 large. God plads. Stilrent design. 

Clic 312 large præsenteres her som en færdig løsning, lige til at købe hjem og sætte op under fladskærmen. 

Udover Clic 312 large grundmodulet får du her både stoflåge, bagbeklædning, hylder og vægophæng med i prisen.

9.750,00 kr.
Clic 242S right — lysegrå lak med en stoflåge i sort

Clic 242S right. Her som en færdig løsning, hvor vi har valgt konfigurationen. 

16.375,00 kr.
Clic 242S left — sort lak med stoflåger i sort og coffee

Clic 242S left. Her præsenteret som en færdig løsning, lige til at bestille hjem og sætte op. 

18.475,00 kr.
Clic 242 large — mørkegrå lak med sorte stoflåger

Clic 242 large. God plads. Stilrent design.

Som præsenteret her er Clic 242 large en færdig løsning, lige til at montere under fladskærmen.

17.275,00 kr.
Clic 242 center — hvid lak med to grå stoflåger

Clic 242 center. Her er plads, både til din soundbar, og til alt det andet.

Denne Clic 242 center er en færdig løsning, lige til at købe hjem og sætte op under fladskærmen. 

17.100,00 kr.
Clic 242 — hvid lak med alufødder i sølv

Clic 242. En smuk indpakning til anlægget. 

Denne Clic 242 er en færdig løsning, lige til at bestille hjem og sætte op. 

27.800,00 kr.
Clic 232S — hvid lak med stoflåge i støvet blå

Clic 232S har plads til din soundbar. Og alt det andet.  

Denne Clic 232S er en færdig løsning. Udover grundmodulet får du her stoflåge, bagbeklædning, indvendig hylde, og vægophæng. Møblet er lige til at bestille hjem og montere under fladskærmen.

13.500,00 kr.
Clic 212 large — hvid lak med sort stoflåge

Clic 212 large. God plads, stilren indretning. 

8.750,00 kr.

Sider

Clic hos Lyd og Billede Specialisten

Serien Clic består af en række luksuriøse møbler, der har et elegant, moderne og tidløst design. Kunden har muligheden for at sammensætte det Hi-Fi-møbel, der passer præcist ind i sin dagligstue, som samtidig præsenterer stereoanlæg, højtalere og TV med mere på en elegant måde. Clic møblerne består nemlig af såkaldte moduler og kan derfor sammensættes og tilpasses efter eget ønske. Eksempelvis kan møblerne bygges op i højden eller længere hen ad vejen. Clic møblerne kan både stå på gulvet ved hjælp af specialdesignede alustande, ovenpå hinanden takket være stillesko eller som noget tredje vægmonteres. Møblerne har en smart magnetmonteret bagbeklædning, så du har mulighed for at lave et skjult kabeltræk. Du kan derfor hurtigt tage bagbeklædningen af og komme kablerne om bagved.

Præsentabel AV

Idémanden bag Clic møblerne er Mike Fabricius, og han valgte at starte produktionen af møblerne, da han ikke selv kunne finde den slags møbel, der opfyldte hans ønske om at udstille AV-produkter på en præsentabel måde. Design er essentielt for Mike Fabricius, da det er væsentligt, at møblerne ikke blot er i høj kvalitet, men samtidig har designet i højsædet. Med Clic møblerne kan du lade både lyd og design være det centrale i din dagligstue, og du vil kunne undgå at skulle blive generet af kabler og ledninger.Når du køber Clic, køber du derfor flot design, frihed i forhold til indretningen af møblet samt kvalitet.

Sammensæt selv dit møbel

Når du køber et Clic-møbel får du derfor et tv- og hifi-møbel i en meget høj kvalitet. De er enkle og elegante, hvilket skaber ro om din tv-opsætning og skjuler de mange kabler. Du kan få møblerne i mange forskellige størrelser både i forhold til antalt rum og hylder. Det er derfor nemt at finde et møbel, som passer perfekt ind i dit hjem. Når du så har valgt, hvilket modul du skal have, så kan du selv sammensætte indretningen af dette møbel. Du kan frit vælge skuffer, låger eller blot have en åben hylde. Lågerne kan du købe i stof eller i træ, så du får det look, du ønsker. Det smarte ved stoflågerne er, at din fje3rnbetjening virker perfekt samtidig med hifi-udstyret er gemt væk. Du kan få møblerne med en lakering i hvid eller sort, eller du kan vælge en ægte træfiner i enten sort ask, zebrano eller eg. Så lad dit hifi-udstyr og din fladskærm komme til sin ret med et smukt, elegant og nemt møbel fra Clic. Du bevarer det bedste fra dine lyd- og billedeprodukter, imens du selv kan vælge, hvor meget du vil vise af dem, fordi du selv kan bestemme, hvordan dit møbel skal sammensættes. Du kan få et overblik på siden her, og du er også mere end velkommen til at kigge forbi butikken og lade dig inspirere. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken kan du ringe på tlf. 98 43 99 88 eller skrive til os på kundeservice@lbs.dk, og du kan også chatte med os via chatten i højre nederste hjørne.