Hjemmebiograf - HiEnd

Hjemmebiograf - HiEnd

Når kun det bedste er godt nok - en rigtig hjemmebiograf til filmoplevelse kun få biografer kan matche.

En ægte hjemmebiograf skræddersyet og designet ned til mindste detalje. Komplet løsning med visuelt og akustisk design, dekoration, belysning og AV installation i den absolut højeste klasse.

Hjemmebiografen opbygges i et selvstændig rum og udstråler præcis den stemning, vi kender fra de kommercielle biografer. Blandt andet ved hjælp af tilpasset belysning og interiør der skaber den rigtige atmosfære. Indretning med ægte biografstole i flere rækker, hvilket sikre du kan dele drømmen med flere personer, og at alle for optimalt udbytte af filmoplevelsen.

Markedets bedste projektorer, højttalere, elektronik og akustiske forbedringer sikre dig knivskarpe naturtro billeder og en overvældende lydoplevelse.

Popcornmaskine og køleskab i hjemmebiografen, er et must, og det er kun fantasi og pengepung, som sætter begrænsning for drømmen.

Fra drøm til virkelighed

Vi er med hele vejen - fra ide til premiereaften, og vi arbejder proffesionelt og målrettet med udviklingen af den hjemmebiograf der passer netop til dit hjem.

  • Vi afdækker jeres/dine behov og ønsker og gennemgår de fysiske rammer
  • Vi designer og visualiserer et oplæg udarbejdet af Helberg Design - www.helbergdesign.dk
  • Vi står for at montere de tekniske installationer, inkl. kalibrering af billede og lyd
  • Vi tester, overdrager og introducerer dig for din færdige hjemmebiograf

Priser fra. 99.995,-

Kontakt os idag og få sat skub i drømmen om en hjemmebiograf: Tlf. 98 43 99 86 - Mail: 9900@lbs.dk

På udkig efter en mindre løsning? Så tag et kig på vores øvring pakker:

  

HUSK vi tilbyder rente- og gebyrfri finansering af jeres/din nye hjemmebiograf.

HiEnd hjemmebiograf - Pakke 1

Når kun det bedste er godt nok - en rigtig hjemmebiograf, designet til dit rum og efter alle kunstens regler i forhold til rum, akustik og ikke mindst elektronikken bag, kan levere lyd og billedoplevelser på højde med en god biograf-oplevelse.

175.000,00 kr.
HiEnd hjemmebiograf - Pakke 2

Er drømmen et kompromistløst system, som både er velegnet til kritisk musiklytning og en fremragende filmoplevelse, og hvor der samtidig er givet plads til elegante højttalere?

400.000,00 kr.
HiEnd hjemmebiograf - Pakke 3

Er drømmen den vildeste hjemmebiograf i sit helt eget rum, så er denne løsning garant for den ultimative billede og lydoplevelse.

850.000,00 kr.