Lad dig inspirere, forbløffe og begejstre - Og bliv underholdt på den ultimative måde i vores 3 butikker på stribe

Elektronisk underholdning - lyd og billeder - er som aldrig før en integreret del af vores liv og hverdag. Derfor bør vi heller ikke gå på kompromis, når vi vælger lyd- og billedløsninger til vores hjem. Gå efter underholdning på den ultimative måde og bliv overrasket over de mange muligheder i vores 3 butikker med alle de bedste brands.

        
På Maigårdsvej i Frederikshavn kan du få alt dét i vores tre kvalitetsbutikker: Lyd og Billede Specialisten, Bang & Olufsen Frederikshavn samt Loewe Gallery. Her kan du ikke undgå at blive forbløffet – og bjergtaget. For hos os er lyd ikke bare lyd og billeder bare billeder. Her får alt en helt ny dimension, som du måske slet ikke var klar over fandtes.

Vi vil rigtig gerne vise dig det hele

Med den nyeste teknologi og det stærkeste design præsenterer vi dig for intens og nærværende underholdning i en kvalitet, der virkelig gør en forskel. Lyd og Billede Specialisten, Bang & Olufsen Frederikshavn og Loewe Gallery har tilsammen et kæmpe udvalg inden for lyd og billede, så uanset hvad du søger, har vi en løsning. Vi kan derfor tilbyde dig de bedste systemløsninger i alle prisklasser, og vores specialister står altid klar til at demonstrere de mange muligheder for dig.

Se Bang & Olufsen Frederikshavn webshop her www.b-o-f.dk

Kig forbi

Kig forbi vores tre kvalitetsbutikker på stribe og find masser af inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med lyd og billeder - og sæt en helt ny standard for, hvordan du vil underholdes.

Se Loewe Gallery Frederikshavn webshop her www.loewe-jylland.dk

Tilmeld dig vores nyhedsmail her

Find vej til de 3 specialbutikker i Frederikshavn

Følg os på facebook og hold dig opdateret.

Vi har den højeste kreditværdighed.

Tre specialbutikker

Hos Lyd og Billede Specialisten finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede.

Kontakt

Maigårdsvej 2C
9900 Frederikshavn
Tlf.: 9843 9988
Fax: 9943 3086
kundeservice@lbs.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 9.30-20.00
Lørdag 9.30-14.00

1. søndag i måneden 10.00.-15.00


© 2014 Lyd og Billede Specialisten - Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK), inkl. 25% moms Webdesign af kaek