Lad dig inspirere, forbløffe og begejstre

Lad dig inspirere, forbløffe og begejstre

Bliv underholdt på den ultimative måde i vores 3 butikker på stribe

Elektronisk underholdning - lyd og billeder - er som aldrig før en integreret del af vores liv og hverdag. Derfor bør vi heller ikke gå på kompromis, når vi vælger lyd- og billedløsninger til vores hjem. Gå efter underholdning på den ultimative måde og bliv overrasket over de mange muligheder i vores 3 butikker med alle de bedste brands.

     


På Maigårdsvej i Frederikshavn kan du få alt dét i vores tre kvalitetsbutikker: Lyd og Billede Specialisten, LBS-B-O samt HIFI Center Jylland.
Her kan du ikke undgå at blive forbløffet – og bjergtaget. For hos os er lyd ikke bare lyd og billeder bare billeder. Her får alt en helt ny dimension, som du måske slet ikke var klar over fandtes.

 

Vi vil rigtig gerne vise dig det hele

Med den nyeste teknologi og det stærkeste design præsenterer vi dig for intens og nærværende underholdning i en kvalitet, der virkelig gør en forskel. Lyd og Billede Specialisten, LBS-B-O og HIFI Center Jylland har tilsammen et kæmpe udvalg inden for lyd og billede, så uanset hvad du søger, har vi en løsning. Vi kan derfor tilbyde dig de bedste systemløsninger i alle prisklasser, og vores specialister står altid klar til at demonstrere de mange muligheder for dig.

Se LBS-B-O Frederikshavn webshop her www.lbs-b-o.dk

 

Kig forbi

Kig forbi vores tre kvalitetsbutikker på stribe og find masser af inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med lyd og billeder - og sæt en helt ny standard for, hvordan du vil underholdes.

Se HIFI Center Jylland webshop her www.hificenter.dk